Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Drs. W. Voeten benoemd als raadsgriffier Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 16-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Etten-Leur

Drs. W. Voeten benoemd als raadsgriffier

Op aanbeveling van de Werkgroep Dualisering uit de gemeenteraad van Etten-Leur is de heer drs. W.C.M. Voeten op donderdag 14 maart jongstleden benoemd als raadsgriffier.
De raadsgriffier is een nieuwe functie binnen de gemeentelijke organisatie en komt voort uit de dualisering binnen het bestel. De raadsgriffier is secretaris en eerste adviseur van de gemeenteraad en staat de raad, de raadsvoorzitter, het raadspresidium, het overleg van fractievoorzitters en de raadscommissies bij in de uitoefening van hun taken. De heer Wim Voeten (39) is geboren in Etten-Leur en was in de periode 1988-1997 als beleidsmedewerker sociaal-economische zaken verbonden aan het Stadsgewest Breda. Sinds september 1997 werkt de heer Voeten bij de gemeente Etten-Leur als beleidsmedewerker economische zaken. Als zodanig heeft hij nauwe betrokkenheid bij het project duurzame revitalisering bedrijventerrein Vosdonk, bij het gemeentelijk economisch beleid (waaronder detailhandelsbeleid en bedrijventerreinenbeleid) en bij de regionale ruimtelijk-economische samenwerkingsverbanden, waaraan de gemeente Etten-Leur deelneemt. Ook heeft hij ambtelijk het project Toekomstverkenning Etten-Leur in Meervoud geleid. De heer Voeten is per direct begonnen met zijn werk als raadsgriffier.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie