Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht 16-03-2002

Datum nieuwsfeit: 16-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-03-2002 Persberichten district Binnensticht, 11.10 uur

Een op de drie rijdt te snel

ZEIST Bij een snelheidscontrole op de Laan van Beek en Royen in Zeist bleek bijna een op de drie passanten te snel te rijden.

De controle werd vrijdagmiddag tussen 12.00 en 14.15 uur gehouden. Ter plekke geldt een maximumsnelheid van 50 km/u. Van de 935 gecontroleerde bestuurders zullen er 302 een bekeuring thuis gestuurd krijgen. De snelste passeerde het controlepunt met 85 km/u.

Alcoholcontrole

DE BILT De politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag een alcoholcontrole op de Groenekanseweg en de Biltse Rading in De Bilt. De controle begon om middernacht en duurde tot 02.30 uur.

Er werden 169 blaastesten afgenomen. Een 53-jarige inwoner van De Bilt bleek 0,8 promille alcohol in zijn lichaam te hebben. Met een rijverbod van twee uur en een bekeuring mocht hij het politiebureau weer verlaten.

Veel bestuurders gaven aan een of twee glazen alcoholhoudende drank te hebben gedronken, maar verstandiger is om helemaal geen alcohol te drinken als men nog de weg op moet.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie