Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht 17-03-2002

Datum nieuwsfeit: 17-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-03-2002 Persberichten district Binnensticht, 11.35 uur

Autodief aangehouden

ZEIST Met hulp van getuigen kon de politie zaterdagavond rond 18.50 uur een 28-jarige autodief uit Amersfoort aanhouden.

De man had op de Paduaweg een auto gestolen en reed daarmee onder de ogen van de eigenaar weg. Die zette, geholpen door omstanders, meteen de achtervolging in. Op de Paltzerweg in Den Dolder was de dief echter met de auto tegen een boom gereden. Hij probeerde er vandoor te gaan, maar kon worden aangehouden. De man bekende en is ingesloten.

Verkeerscontrole

DE BILT/ZEIST Negenendertig processen-verbaal leverde een algemene verkeerscontrole rond de stortplaatsen in Zeist en De Bilt zaterdag tussen 09.00 en 16.15 uur op. Tijdens de controle was bijzondere aandacht voor aanhangwagens. Negen keer bleek het kenteken niet (goed) leesbaar te zijn. Vier hulpkoppelingen bleken niet te voldoen aan de eisen. Daarnaast werden ondermeer vijf bonnen geschreven voor het harder rijden dan toegestaan, vier keer voor het negeren van een geslotenverklaring, twee keer voor fout parkeren en drie keer voor het niet dragen van de gordel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie