Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mét Boekenweekgeschenk gratis in de trein

Datum nieuwsfeit: 17-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nederlandse Spoorwegen
Zoek soortgelijke berichten

Nederlandse Spoorwegen

Persbericht

Mét Boekenweekgeschenk gratis in de trein
12 maart 2002
Iedereen die zondag 17 maart a.s. het Boekenweekgeschenk De ijsdragers van Anna Enquist bij zich heeft, kan gratis met de trein reizen. NS biedt dit aan als hoofdsponsor van de Boekenweek.

Deze sponsoring past binnen de NS-campagne ´Tijd voor lezen´. Reizen per trein en lezen zijn een logische combinatie en staan in deze campagne centraal. De trein biedt immers, in tegenstelling tot de auto, de mogelijkheid om tijdens het reizen te lezen.

Iedereen die gebruik wil maken van dit aanbod, moet het Boekenweekgeschenk 2002 bij zich hebben. Het aanbod geldt alleen voor de 2e klasse en alleen voor binnenlandse treinen van NS en NoordNed. Syntus doet niet mee aan deze actie.

Het Boekenweekgeschenk wordt tijdens de Boekenweek gratis aangeboden door de boekhandel aan iedereen die voor minimaal 11,11 aan Nederlandstalige boeken koopt. De Boekenweek loopt van woensdag 13 maart t/m zaterdag 23 maart en heeft als motto ´Hebban olla vogala nestas Verhalen en gedichten over de liefde´. De oplage van het Boekenweekgeschenk is dit jaar 747.000.

In een groot aantal landelijke en regionale dagbladen plaatst NS zaterdag 16 maart advertenties om mensen die zondag 17 maart per trein willen reizen, op de hoogte te brengen van deze bijzondere actie.

Voor meer informatie over NS en de Boekenweek kunnen reizigers terecht op www.tijdvoorlezen.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie