Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 18-03-2002

Datum nieuwsfeit: 18-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 18-03-2002 Persbericht district Maasland

AANHOUDINGEN VOOR OPENLIJKE GEWELDPLEGING, Oss

Op maandag 18 maart zijn twee 16-jarige jongeren uit Rosmalen aangehouden ivm mishan-deling van een, toen 15 jarige, jongen uit Loosbroek op carnavalsmaandag 26 februari 2001. In de nacht van zondag 25 op maandag 26 februari 2001 rond 01.40 uur reed het slachtoffer met zijn fiets over de Dorpsstraat in Loosbroek. Toen hij over die straat reed kwamen plot-seling drie jongens achter hem aangerend. Ze wisten hem in te halen en om te duwen. Toen het slachtoffer naast zijn fiets stond, werd hij door een van die jongens geslagen en geschopt. Een portier van een nabijgelegen horecagelegenheid zorgde ervoor dat de drie jongens weg-renden. Het slachtoffer hield aan de mishandeling een gebroken neus, een ontwrichte kaak en een beschadigde oogkas over. Hieraan is hij in een ziekenhuis behandeld.

Zaterdag 16 maart verscheen een andere verdachte weer in de horecagelegenheid in Loos-broek en werd door bewakingspersoneel herkend. Naar aanleiding hiervan kon ook het tweetal met toestemming van de officier van justitie alsnog worden aangehouden voor deze openlijke geweldpleging. Ze zijn inmiddels in verzekering gesteld.

SNELHEIDSCONTROLE, Nistelrode

Zondagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Rijksweg N265 onder Nistelrode. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden, werden 13 bestuurders bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 127 km/u.

AUTO GESTOLEN, Oss

Tussen zaterdagavond en zondagavond is vanaf de Looveltlaan in Oss een groene Volkswa-gen Golf GTI gestolen. Het kenteken van de auto is JP-DZ-37.

MOTORRIJDER GEWOND, Oss

Maandagmorgen is een 33-jarige motorrijder uit Heesch gewond geraakt bij een ongeval. Door nog onbekende oorzaak sloeg hij op de Gerbrandylaan in Oss met zijn motor over de kop. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie