Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 18-03-2002

Datum nieuwsfeit: 18-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 18-03-2002 Persbericht district Den Bosch

GRAFFITISPUITERS ZORGEN VOOR FIKSE SCHADE (s-Hertogenbosch)

In de nacht van zaterdag op zondag zijn in het Rompertpark in s-Hertogenbosch vier jongens van 16 jaar aangehouden,drie uit s-Hertogenbosch en een uit Boxtel, op verdenking van het bekladden van muren van woningen, bergingen, winkel- en bedrijfspanden en autos. Een getuige betrapte de jongeren op het moment dat zij zijn woning aan het be-spuiten waren met verf en waarschuwde de politie. Verder onderzoek wees uit dat er veel plaatsen vernielingen waren aangebracht in de omgeving van het Rompert-park, het Rompertcentrum, de Sint Teunislaan en de Klokkenlaan. De zogenaamde tags die de jongeren hebben achtergelaten waren RAVE , BLAZE, VANIS , VOY , en WENT. Het viertal wordt openlijke geweldpleging ten laste gelegd en is in verzekering ge-steld. De schade die door het voertal is aangericht is zeer omvangrijk.

Benadeelden worden verzocht contact op te nemen met het politieteam Noord-West. Tel. 073-6991663.

BEDREIGING MET VUURWAPEN (s-Hertogenbosch)

Een 27-jarige inwoner van Vlijmen is afgelopen nacht in zijn woning aangehouden. Hij wordt verdacht van bedreiging van meerdere personen met een vuurwapen. Het vuurwapen is aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte kwam zondagmiddag aan de deur van een woning in de wijk De Hambaken en bedreigde de acht in de woning aanwezige personen met het vuur-wapen. Na de bedreiging is hij de woning uitgerend. De aanleiding voor de bedrei-ging is niet bekend. De recherche van het politiedistrict Den Bosch onderzoekt de zaak.

DRUGSDEALER AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is op de Stationsweg in s-Hertogenbosch een 29-jarige inwoner van Schijndel aangehouden op verdenking van de handel in verdovende middelen. Agenten zagen dat de man een handeling verrichtte met twee bekende gebruikers. Aangezien de verdachte al eens eerder was opgepakt voor het verkopen van verdo-vende middelen werd een nader onderzoek ingesteld. Bij de verdachte zijn 22 gripzakje met heroïne en cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

AUTODIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Vanuit de Kogelbloemstraat in s-Hertogenbosch is vermoedelijk in de nacht van zondag op maandag een rode bestelauto van het merk Mercedes, type 410 D weg-genomen. In de auto lagen diverse gereedschappen en elektronische meetappara-tuur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie