Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CDA praat met GroenLinks, VVD en ChristenUnie in Houten

Datum nieuwsfeit: 18-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Digitale Gemeente Houten

CDA praat met GroenLinks, VVD en ChristenUnie

maandag 18 maart 2002 - Bron: Gemeente Houten

Na de raadsvergadering van afgelopen donderdag heeft CDA in Houten de adviezen van de meerderheid van de partijen overgenomen en gaat eerst verkennende gesprekken aan met GroenLinks, VVD en de ChristenUnie.

Onderhandelaars Uytewaal en Van Ee hebben afgelopen zaterdagmorgen dit aan alle partijen medegedeeld. De bedoeling is te bezien in welke mate deze partijen in hun visie voor de komende jaren overeenkomen.

Naast dit ingedikte coalitieoverleg gaan de besprekingen m.b.t. het raadsprogramma / raadsagenda 2002-2006 met alle partijen gewoon door. Woensdagavond 20 maart a.s. zal dit overleg worden voortgezet onder voorzitterschap van Coert van Ee.

Alle partijen waren het er over eens dat dit openbare vergaderingen dienen te zijn en deze vergadering zal woensdagavond aanstaande in de raadszaal wederom door van Ee worden voor gezeten. Dit raadsprogramma is van belang omdat dit de opdrachtformuleringen zouden kunnen worden voor het nieuw te vormen College van Burgemeester en Wethouders.

Van Ee zal ook het coalitieoverleg als technisch voorzitter blijven voorzitten en daarom zal het CDA een tweede onderhandelaar naast Co Uytewaal aanstellen.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2002 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie