Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oracle's 'Business Excellence' Award voor Cumquat

Datum nieuwsfeit: 18-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CUMQUAT INFORMATION TECHNOLOGY

Oracle's 'Business Excellence' Award voor Cumquat!

Capelle aan den IJssel, 18 maart 2002: Cumquat Information Technology is afgelopen donderdag, 14 maart 2002, door Oracle Nederland uitgeroepen tot winnaar van de 'Business Excellence' award. Deze award kreeg Cumquat onder andere voor het veelvuldig succesvol inzetten van de nieuwste Oracle Technologie.

Dit is inmiddels de derde award die Cumquat in haar driejarig bestaan heeft gewonnen. Voor haar succesvolle eerste jaar won Cumquat een award in de categorie 'Best Newcomer'. Uit handen van de Oracle Development Tools User Group (ODTUG) ontving Cumquat in haar tweede jaar de Editor's Choice Award voor 'Best XML Paper'.

'Oracle spreekt in de vorm van deze award haar waardering uit voor Cumquat die haar tijd ver vooruit is wat betreft nieuwe Oracle technologie', zegt Reinier van Grieken, Director of Sales van Oracle Nederland, 'Cumquat heeft het afgelopen jaar de nieuwe Oracle technologie veelvuldig succesvol ingezet en daarmee naar onze mening deze award meer dan verdiend.'

Erwin Groenendal, CEO van Cumquat, is zeer verheugd met een Oracle Partner Award voor 'Business Excellence'. 'Zo'n enorme blijk van waardering vanuit Oracle sterkt ons in de gedachte dat wij de juiste koers aan het varen zijn. Wij hebben er bewust voor gekozen om ons te specialiseren op het gebied van de nieuwste Oracle e-Business technologie, XML en Java.'

Over Cumquat
Cumquat Information Technology biedt een unieke combinatie van jarenlange ervaring op het gebied van Oracle applicatieontwikkeling en vooruitstrevende kennis van de nieuwste Oracle e-business technologie, XML en Java. Uitgangspunt van Cumquat is het inzetten van deze technologieën om bedrijfsprocessen te optimaliseren en marktkansen effectief te benutten.

Uitgebreide informatie over Cumquat en haar diensten kunt u vinden op het internet onder: www.cumquat.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Michiel Delissen
Sales & Marketing Manager
Cumquat Information Technology

+31 (0)10 288 1690
+31 (0)65 149 2572
(michiel.delissen@cumquat.nl)

18 mrt 02 08:31

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie