Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht 18-03-2002

Datum nieuwsfeit: 18-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-03-2002 Persbericht district Binnensticht, 09.55 uur

Dieven aangehouden

DE BILT De politie heeft zondagmiddag 17 maart drie mannen aangehouden voor het stelen van rookwaar bij twee tankstations.

Omstreeks 17.15 uur kwam bij de politie een melding binnen dat drie mannen bij een tankstation aan de Hessenweg rookwaar hadden weggenomen. De verdachten vertrokken in een gereedstaande auto in de richting van Utrecht. Tien minuten later kreeg de politie een soortgelijke melding bij een tankstation in Utrecht.

Tijdens de surveillance zagen agenten op de Griffelsteinselaan in Zeist het bewuste voertuig met de drie inzittende rijden. De bestuurder kreeg een stopteken waaraan hij voldeed. De drie mannen twee van 32 jaar en afkomstig uit Zeist en één 26 jaar uit Utrecht werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau. In het voertuig werd een groot gedeelte van de rookwaar teruggevonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie