Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gaysite.nl biedt met Travel24.com reizen voor doelgroep aan

Datum nieuwsfeit: 18-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TRAVEL24.COM

Persbericht 07/002

18 maart 2002

Gaysite.nl biedt i.s.m. Travel24.com reizen voor doelgroep aan

GaySite.nl gaat samenwerken met de Nederlandse vestiging van het Duitse beursgenoteerde online reisbureau Travel24.com. Op de volledig vernieuwde GaySite.nl kan de bezoeker nu pakketreizen, hotels en vluchten boeken. GaySite.nl, Nederlands grootste professionele portal voor Nederlandse homoseksuelen, wil haar bezoekers informeren over o.a. gezondheid, lifestyle, muziek, kunst & cultuur en nu dus ook over reizen. Naast speciale aanbiedingen, samengesteld voor de doelgroep, geeft de website ook homogerelateerde informatie over de bestemmingen en evenementen die er plaats vinden. André Stevens, woordvoerder GaySite.nl: 'De aangeboden vakanties zijn specifiek gericht op, en samengesteld voor, de doelgroep van GaySite.nl'. Travel24.com wil met deze samenwerking haar marktpositie verbeteren. Tom Roefs, General manager: 'De doelgroepkennis van GaySite en onze product- en providerknowledgement, stellen ons in staat om op maat gesneden reizen via het internet en callcenter te leveren'. Travel24.com biedt haar bezoekers een unieke service. Wanneer de bezoeker zijn of haar profiel op de website invult, ontvangt hij of zij een gepersonaliseerde newsletter met op maat gemaakte reisinformatie.

Over Travel24.com
Travel24.com Nederland is een dochteronderneming van het beursgenoteerde Travel24.com AG, het leidende Duitse reisportaal, dat meerdere awards voor haar producten en prestaties van de vakpers ontvangen heeft. Voor meer informatie hier omtrent, verwijzen wij u graag door naar de persberichten op onze website www.travel24.com. De Travel24.com internet reisbureaus in Duitsland, Nederland en Spanje versmelten de belangrijkste componenten 'uitgebreide reisinformatie' en 'compleet aanbod' met doelgericht, gebruikersvriendelijk ontwikkelde software en bieden daardoor een volledig nieuwe kwaliteit in reisplanning en reisboeking aan. Het daarnaast geboden persoonlijk advies door de reisagenten van het eigen call center geeft vertrouwen en de noodzakelijke zekerheid. Daarmee voeren de Travel24.com internet reisbureaus de wereldwijde expansie met geselecteerde media- en technologiepartners aan.


---

Noot voor de redactie/

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie