Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wereldwijde reseller-overeenkomst Tridion en Software AG

Datum nieuwsfeit: 18-03-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Wereldwijde reseller-overeenkomst tussen Tridion en Software AG

Amsterdam/Darmstadt, 18 maart 2002 Software AG en Tridion hebben hun bestaande partnerschap uitgebreid tot een wereldwijde samenwerking. Als onderdeel van deze overeenkomst zal Software AG wereldwijd optreden als reseller van Tridion s op XML gebaseerde Content Management Software (CMS). Bovendien heeft Tridion de Tamino XML-server van Software AG geïntegreerd in het Tridion Dynamic Content Presentation System.

Software AG, marktleider op het gebied van XML-oplossingen met het Tamino XML-platform, ziet in de markt een groeiende vraag naar complete XML-oplossingen in combinatie met XML-middlewaretechnologie. Als reseller van Tridion CMS, waarin nu de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie