Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht A'dam Amstelland 18-03-2002

Datum nieuwsfeit: 18-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten

Politie Amsterdam-Amstelland

Discoganger met vuurwapen
18-3-2002. Zondagochtend rond twee uur is een 25-jarige discoganger aangehouden op het Buikslotermeerplein. De man was al in de discotheek toen hij even naar buiten ging. Toen hij opnieuw de disco wilde betreden, wilden de portiers hem opnieuw fouilleren. Zij zagen een vuurwapen in zijn broeksband zitten en vertelden hem dat hij zo niet naar binnen mocht. De man vertrok en kwam korte tijd later weer terug zonder vuurwapen. De politie werd gewaarschuwd en deze stelden een onderzoek in. De man werd aangehouden. Het vuurwapen werd in de taxi van de verdachte aangetroffen en is in beslag genomen.


---

Poging tot snelkraak garage
18-3-2002. Zondagavond rond een uur of twaalf is een poging gedaan een snelkraak te plegen bij een garagebedrijf aan de Postjesweg. Onbekenden hebben getracht met een auto een garagedeur van het bedrijf open te rijden. Men wilde vermoedelijk een auto uit de garage wegnemen. Dat is niet gelukt. In de omgeving aanwezige buurtvaders hebben de garage bewaakt tot de politie ter plaatse kwam.


---

Taxicontrole op het Stationsplein
18-3-2002. Vrijdagavond is een taxicontrole gehouden op het Stationsplein. In totaal werden er 41 taxis gecontroleerd, waarbij 15 bekeuringen werden uitgeschreven. Het betrof hier voornamelijk overtredingen met de werkmap, de taximeter en taxivergunningen. Twee chauffeurs hadden nog voor 636 euros aan geldboete openstaan.


---


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie