Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TOPCALL positioneert zich in de Unified Communications-markt

Datum nieuwsfeit: 18-03-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

TOPCALL richt zich op zijn kerncompetenties binnen bedrijfsapplicaties met nieuwe positionering: "Communication-enabling business processes"

TOPCALL positioneert zich in de Unified Communications-markt en richt zich op bedrijfskritische oplossingen

Wenen/Zaltbommel, 18 maart 2002 -TOPCALL International AG, de Oostenrijkse leverancier van communicatieoplossingen, gaat zich volledig richten op de Unified Communications (UC)-markt. De onderneming - met veel ervaring en een indrukwekkende Fortune-500 klantenlijst - gaat
"Bedrijfskritische UC-oplossingen" leveren. De oplossingen zijn gebaseerd op TOPCALL-technologie en TOPCALL's gecombineerde diensten.

De nieuwe positionering op de UC-markt is een vanzelfsprekend voortvloeisel uit de huidige positie van TOPCALL als top drie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie