Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw college gemeente Rheden vandaag verwacht

Datum nieuwsfeit: 18-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rheden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Rheden

Nieuws (18-03-2002)
ADVIES INFORMATEUR VERWACHT
NIEUW COLLEGE MAANDAG 18 MAART BEKEND

De politieke partijen hebben de heer O. Feitsma als informateur gevraagd voor het vormen van een nieuw College van Burgemeester en Wethouders. Met alle partijen zijn in de afgelopen week gesprekken gevoerd. Maandagavond 18 maart a.s. zal de heer Feitsma zijn advies voorleggen aan de fractievoorzitters. In zijn advies zal hij, conform de opdracht, een voorstel doen voor een nieuw college dat kan rekenen op voldoende vertrouwen van de raad en dat rekening houdt met de nieuwe verhoudingen in de raad.
De heer Feitsma presenteert zijn voorstel tijdens een openbare bijeenkomst om 19.30 uur in het Gemeentehuis in De Steeg. Daarna start de formatieperiode waarin de college-partijen onder leiding van een formateur een collegeprogramma op hoofdlijnen formuleren. Ook wordt tijdens deze periode gekeken naar wethouderskandidaten en de portefeuille-verdeling.
Copyright: Gemeente Rheden

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie