Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 18-03-2002

Datum nieuwsfeit: 18-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 18-03-2002
Persberichten van maandagmiddag

Diefstal uit auto

HOOGEVEEN Afgelopen weekeinde is er ingebroken in een auto aan De Wrongel. De auto stond op de oprit naast de woning. Vanmorgen werd ontdekt dat een portier geforceerd was en dat uit het dashboardkastje een GSM was gestolen. De schade wordt in totaal geschat op 850,--

HOOGEVEEN Afgelopen nacht is er ingebroken in een auto aan de Schelde. Het slot van een portier was geforceerd. De autoradio en een GSM-toestel werden gestolen.

HOOGEVEEN Ook aan de Merwede moest een auto, die op de oprit naast de woning stond, het ontgelden. Hier verdwenen de radio, een zonnebril en 8 cds.

Vernieling autos

BEILEN Aan de Grote Drift en de Verlengde Havenstraat waren afgelopen weekeinde in totaal 7 autos het onderwerp van vernielers. In alle gevallen werden antennes van de autos gebroken of kromgebogen. Er zijn geen aanwijzingen richting daders.

Getuigen gezocht

ZUIDWOLDE De politie in Zuidwolde is op zoek naar getuigen van het ongeval op donderdagmiddag 14 maart 02 op de Industrieweg. Bij dit ongeval is een 33-jarige motorrijder uit Zuidwolde zwaar gewond geraakt en later aan zijn verwondingen overleden. Om een juist beeld van de aanrijding te krijgen, is de politie met name op zoek naar getuigen die iets gezien hebben van de omstandigheden van even voor de aanrijding. Ook andere getuigen, die nog niet door de politie zijn gehoord, worden verzocht zich in verbinding te stellen met de politie in Zuidwolde

Diefstal autos

MEPPEL Gisteren is bij een bedrijf aan de Industrieweg een bestelbusje gestolen. De bus stond op het afgesloten terrein. De daders hadden het hek vernield om bij de auto te komen.

Diefstal uit bedrijf

RODEN Afgelopen weekeinde is er ingebroken bij een bedrijf aan de Kastanjelaan. De daders kwamen binnen door het forceren van een deur. Uit een kantoorruimte werd wat kleingeld uit en kassalade en uit een fooienpotje gestolen. Verder worden er 3 radio/cd-spelers vermist, alsmede een polstasje met enkele waardepapieren.

Inbraak in schaftkeet

ZEIJEN Afgelopen weekeinde is er ingebroken in een schaftkeet aan de Rheeerweg. De deur was geforceerd en vermist worden een diskman en een radiocassetterecorder.

Diefstal en vernieling

ASSEN Op een bouwterrein aan de Tuinstraat is afgelopen weekeinde een hoeveelheid elektriciteitskabels vernield en een gedeelte is gestolen. De kabels zijn eigendom van een bouwbedrijf uit Nieuw Buinen. De totale schade wordt geschat op ongeveer 2.500,--.

Mishandeling

HOOGEVEEN Vanmorgen werd door een 22-jarige inwoner van Drijber aangifte gedaan van mishandeling. Hij was zaterdagnacht met een groep vrienden wezen stappen, toen later op het Prins Mauritsplein een onbekende man hem aansprak en hem vervolgens een klap verkocht. Hij bekwam hierdoor een gebroken neus, een hersenschudding en twee blauwe ogen.

Diefstal uit zeecontainer

COEVORDEN Bij een bedrijf aan De Hulteweg werd afgelopen weekeinde uit een zeecontainer een snijbrander gestolen. Om op het terrein te komen was er een gat in het hekwerk gemaakt.

Diefstal zitmaaier

LIEVEREN Afgelopen nacht is uit een kapschuur aan de Nijlandseweg een motor zitmaaier gestolen. Een windbreekscherm werd deels stuk gesneden, om in de kapschuur te komen.

Diefstal geldkistje

RODEN Bij een inbraak in een bedrijf aan de Jachtlaan is tussen gisteravond en vanmorgen ingebroken. De daders wisten via een raam in het pand te komen. De gehele benedenverdieping was doorzocht. Gestolen werd een geldkistje met daarin een paar honderd euro.

Diefstal uit berging

MEPPEL Aan de Adriaen van Ostadestraat is afgelopen weekeinde ingebroken in een berging onder de flat. De gemeenschappelijke deur was geforceerd. Uit een berging werden 2 motorbroeken, een motorslot en een gloeiplug gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie