Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grootschalig onderzoek Milieu en Gezondheid Vlaanderen

Datum nieuwsfeit: 18-03-2002
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten

Vlaamse overheid

Vlaams minister van Welzijn, Gezondheid en Gelijke Kansen, Mieke Vogels, kondigt samen met haar groene collega van leefmilieu en landbouw, Vera Dua, vandaag het Steunpunt Milieu en Gezondheid aan. Dit wetenschappelijke Steunpunt valt onder de rechtstreekse bevoegdheid van Minister Vogels maar gezien de thematiek werden de administratie en kabinet van minister Dua van in de beginfase actief bij de ontwikkelingen betrokken.

Bedoeling van het steunpunt is dat verder onderzocht wordt welke soort effecten een vervuild milieu hebben op de menselijke gezondheid. Zijn er bijvoorbeeld verhoogde pcb-waarden in ons lichaam te meten en hoe schadelijk is dat? Zijn ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie