Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bert anciaux verlengt systeem culturele manifestaties

Datum nieuwsfeit: 18-03-2002
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten

Vlaamse overheid

Vlaams minister van cultuur Bert Anciaux besliste om het systeem van 'culturele manifestaties' te verlengen tot 30 juni 2003, in afwachting van een totaal nieuwe regeling die eigentijdse mogelijkheden geeft om nog meer werk te kunnen maken van cultuurspreiding en -participatie. Dit betekent concreet dat voor initiatieven vanaf 1 juli 2002 een tussenkomst kan worden aangevraagd.

Het systeem van 'culturele manifestaties' is diep doorgedrongen in heel Vlaanderen. Vele lokale verenigingen, cultuurraden, bibliotheken,. konden jaren rekenen op een beperkte tussenkomst van de Vlaamse gemeenschap indien zij een artiest of een gezelschap inhuurden voor een breed publiek. De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie