Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Website Het Circuit voor pensioenuitvoerders en werkgevers

Datum nieuwsfeit: 19-03-2002
Bron: Verbond van Verzekeraars
Zoek soortgelijke berichten

Verbond van Verzekeraars

Website Het Circuit

De website van de Stichting Het Circuit voor waardeoverdracht is onlangs gelanceerd. Op de website is onder meer informatie te vinden over de laatste actualiteiten rondom waardeoverdracht, over (gewijzigde) reken- en procedureregels en over de aangesloten organisaties. De website is hoofdzakelijk bedoeld voor pensioenuitvoerders en werkgevers.

De Stichting Het Circuit voor waardeoverdracht werd in 1998 opgericht door de Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen (VB), de Stichting voor Ondernemingspensioenfondsen (Opf) en het Verbond van Verzekeraars. Doelstelling van de stichting is om de waardeoverdracht van werknemers soepel te laten verlopen. Sinds 8 juli 1994 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie