Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Startbijeenkomst Bedrijfsverzamelgebouw Werk en Inkomen

Datum nieuwsfeit: 19-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Achtkarspelen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Achtkarspelen


Nieuwsberichten

13-03-2002
Startbijeenkomst Bedrijfsverzamelgebouw voor Werk en Inkomen Buitenpost op 19 maart

De gemeente Achtkarspelen organiseert op dinsdag 19 maart 2002 een openbare startbijeenkomst voor bedrijven over het bedrijfsverzamelgebouw Buitenpost, in Café-restaurant Lauwersland.

Bedrijfsverzamelgebouwen worden in Nederland "the place to be" voor een grote verscheidenheid aan diensten op het terrein van werk en inkomen. Het 'Bedrijfsverzamelgebouw Werk en Inkomen Buitenpost' wordt voor de inwoners van de gemeenten Achtkarspelen en Kollumerland c.a. hét centrale adres voor iedereen die vragen heeft met betrekking tot werk en inkomen. Dus zowel voor werkgevers als voor werknemers en uitkeringsgerechtigden, maar ook voor mensen zonder uitkering die graag aan de slag willen.

Namens de mede-initiatiefnemers (de gemeente Kollumerland c.a., het UWV en het CWI Buitenpost) nodigt de gemeente Achtkarspelen instanties en bedrijven uit, die belangstelling hebben voor het dienstverleningsconcept, voor een informatieve bijeenkomst in Lauwersland (Foarwei 2A, Oudwoude), van 15.30 tot ongeveer 17.00 uur.

Tijdens de startbijeenkomst worden de bedrijven geinformeerd over:
- de opzet van de formule;

- de mogelijke plaats van vestiging;

- de mogelijkheden om bedrijfsruimte te huren;
- het tempo van realisatie;

- lokale economische ontwikkelingen.

Indien u de bijeenkomst wilt bijwonen, kunt u contact opnemen met mw. Petra Hoekstra van de gemeente Achtkarspelen (telefoon 0511-548253).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie