Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Première unieke Nederlandse muzikale tour

Datum nieuwsfeit: 19-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

WERKENRODE

Première unieke Nederlandse muzikale tour

Dinsdag 19 maart as. start in de Proosdij in Zwolle het theaterprogramma de 'Cultureel i tour'.
Op 20 locaties in Nederland treden jonge mensen met een handicap op. Zij worden hierbij begeleid door Jan Vayne. Jochem van Gelder (NCRV) presenteert de voorstellingen.
Werkenrode organiseert deze tour die door de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind gefinancierd wordt.

Werkenrode in Groesbeek, ondersteunt mensen met een handicap bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Een belangrijke onderdeel van de missie van Werkenrode is de integratie van mensen met een handicap in de maatschappij.
Door middel van deze tour vindt integratie plaats. Tijdens het optreden staat het culturele talent centraal, niet de handicap. In 2001 was deze tour een enorm succes: zo brak één van de kandidaten door. Hij werkt op dit moment in de studio van Volumia aan een eigen CD. Voor een aantal andere kandidaten was er een (soms internationaal) vervolg op het optreden met Jan Vayne.

Dinsdag 19 maart om 20.00 uur start de tweede tour in Zwolle. Jan Vayne ontvangt drie muzikaal getalenteerde gasten met een handicap. Daarnaast zal violist Adriaan Stoet optreden.

Een toegangskaart kost . 10 en is te koop bij het VVV in Zwolle, tel.
0900 1122375


----------------------------Einde persbericht------------------ noot voor de pers:
U wordt van harte uitgenodigd bij de première aanwezig te zijn. Informatie over de tour kunt u krijgen bij Stefan Rutgers tel
06.53534054
e-mail: (hrothof@werkenrode.nl)

14 mrt 02 16:53

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie