Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 19-03-2002

Datum nieuwsfeit: 19-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 19-03-2002
Persberichten district Sittard (RKey; 12.15 u) Dinsdag, 19 maart 2002

District Sittard

Born; inbeslaggenomen
Afgelopen maandagmorgen werd ontdekt dat, via de achterzijde was getracht in te breken in een woning aan de Hondsbroek in Born. Daarbij zijn de inbrekers niet binnen geraakt. De politie die vervolgens een onderzoek terzake de inbraakpoging instelde ontdekte op zolder een inrichting voor een hennepkwekerij (nog zonder hennepplanten). De gehele hennepkwekerij werd ontmanteld en inbeslaggenomen. Daarbij gaat het om een dertigtal plantenbakken, vier assimilatielampen (groeilampen), een afzuiginstallatie, twee ventilatoren een paar tijdschakelaars en kunstmest. De politie maakt proces-verbaal op.

Stein; winkeldiefstal
Personeel van een winkel aan het Raadhuisplein in Stein betrapte afgelopen maandagnamiddag een 49-jarige man uit Stein bij diefstal van levensmiddelen ter waarde van totaal ruim Euro 35,-. De gestolen levensmiddelen werden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar / winkel en de politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte (heeft de winkeldiefstal bekend). In het kader van een snelrechtprocedure kreeg de verdachte meteen een dagvaarding mee om binnenkort voor de rechter te verschijnen.

Sweikhuizen; ingebroken
Afgelopen maandagavond werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Bergstraat in Sweikhuizen. Inbrekers zijn die maandagavond via een raam de woning binnengedrongen en hebben deze doorzocht. Gestolen werden sieraden, geld en een aantal munten. Bij de politie werd aangifte gedaan en die stelt een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie