Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kunststof flacons apart, goed voor het milieu

Datum nieuwsfeit: 19-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


KUNSTSTOF FLACONS APART; GOED VOOR HET MILIEU

De kunststof flacons die u thuis apart houdt en in de container op het milieuparkje doet, krijgen een nieuw leven als anti-parkeerpaaltje, kunststof rioolput, transportpallet, steiger in een jachthaven of als brug over een slootje. Alle kunststof flacons die u apart aanbiedt zijn geschikt voor recycling. Een voordeel van kunststof producten is de duurzaamheid; het gaat lang mee en het vergt geen onderhoud. De anti-parkeerpaaltjes en pallets van kunststof gaan niet kapot zoals hun houten soortgenoten. Door hergebruik van kunststof is er minder grondstof nodig en dat is goed voor het milieu.

10.000 kilo kunststof flacons apart in 2000
Kunststof flacons zijn de verpakkingen van schoonmaakproducten als schuur- en afwasmiddelen, wasmiddelen voor was- en afwasmachines, wasverzachters en ook shampooflesjes. Maakt u de verpakkingen goed leeg en verklein ze zoveel mogelijk, voordat u ze in de container doet.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie