Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voordeel voor Astra en Zafira koper

Datum nieuwsfeit: 19-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AutoRai

19-3-2002

Voordeel voor Astra en Zafira koper

Van 18 maart tot 6 april vinden de Geluksvogelweken plaats bij de Opel dealer. De klant kan zich in deze periode met recht een geluksvogel noemen met veel extra voordeel op de Astra en de Zafira.

Bovendien ontvangt een ieder die een proefrit maakt met de Opel Astra of zijn of haar huidige auto laat taxeren een Kraslot waarmee met een beetje geluk grote prijzen kunnen worden gewonnen.

Tijdens de Geluksvogelweken zijn er meerdere voordeelacties voor de Astra en Zafira.
De klant kan kiezen voor een navigatiesysteem voor slechts 299,- of een extra bonus bovenop de in de ANWB/Bovag-koerslijst vermelde inruilprijzen. Daarnaast is tijdens de Geluksvogelweken het Edition-pakket voor de Opel Astra maar liefst 1000,- voordeliger!

Navigatie voor slechts 299,-
Voor slechts 299,- koopt de klant een uitmuntend geluidssysteem inclusief navigatie van VDO/DAYTON. Het systeem heeft een geïntegreerd scherm en is van alle gemakken voorzien. Zo is het navigatiesysteem uitgerust met reiscomputer, pictografische en gesproken begeleiding, waarbij kan worden gekozen uit 21 verschillende stemmen en 8 verschillende routeopties.

Deze actie is geldig voor alle Zafiras en Astras. Dit betekent dat ook de fraaie Astra Coupé en Astra Cabrio van dit systeem kunnen worden voorzien. Voorwaarde aan deze actie is dat de klant de Astra of Zafira vóór 30 april 2002 bestelt. De kosten voor inbouw zijn bij de prijs van 299,- inbegrepen; een navigatie landen CD-rom is los verkrijgbaar bij de dealer. Voor alle aanbiedingen geldt dat ze alleen van toepassing zijn op Astras en Zafiras die uit voorraad leverbaar zijn.

Extra inruil bovenop de ANWB/Bovag-koerslijst
Naast het aanbod van het navigatiesysteem biedt Opel ook de mogelijkheid te kiezen voor extra inruil bovenop de inruilwaarde zoals vermeld in de ANWB/Bovag-koerslijst. In het geval van de Astra bedraagt deze extra inruil 1000, in het geval van de Zafira 750.

1000,- voordeel op het Astra Edition-pakket Tijdens de Geluksvogelweken is bovendien het Edition-pakket voor de Astra zeer voordelig. Ten opzichte van de GL uitvoering beschikt de Edition onder meer over elektrisch bedienbare zijruiten voor, elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels, een in hoogte verstelbare bestuurderstoel, hoofdsteunen achter (3), een verstelbaar stuurwiel en airconditioning.

Het Edition-pakket staat normaal gesproken voor 2050,- in de prijslijst. Tijdens de Geluksvogelweken betaalt de Astra koper slechts 1050,-, een voordeel van 1000,- . De aanbieding voor het Edition-pakket is ook geldig in combinatie met de extra inruil of het navigatiesysteem. Dit betekent dat het voordeel voor de Astra koper kan oplopen tot maar liefst 2500,-.

Naast de bovenstaande voordeelacties krijgt iedere klant die een proefrit maakt in een Opel Astra of zijn of haar huidige auto laat taxeren bovendien een Kraslot cadeau waarmee kans wordt gemaakt op tien jaar lang 50.000,- en vele andere geldprijzen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie