Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant_Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 19-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Èindhoven e.o. 19-03-2002
1e Persbericht 19 maart 2002


Politieberichten

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Maandagavond rond 20.10 uur is op de Tartinistraat een 23-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. Bij controle bleek de auto in Eindhoven gestolen te zijn. Het portierslot was geforceerd en het contactslot was doorverbonden. De man bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Eindhoven: Alcohol
Maandagavond rond 20.55 uur is op de Akebiaweg een 39-jarige bromfietser uit Eindhoven aangehouden. Hij was daar tegen twee geparkeerde autos gereden. Bij controle bleek hij gedronken te hebben. De man blies 1,65 pro mille. Hij kreeg een rijverbod van 9 uur opgelegd en tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Maandagavond om 19.25 uur is in een horecagelegenheid op de Prins Hendrikstraat de 51-jarige eigenaar uit Eindhoven aangehouden. De politie was daar voor controle. De eigenaar was het daar niet mee eens en voegde zeer onwelvoeglijke taal naar de agenten. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Hennepkwekerij
Dinsdagmorgen rond 9.15 uur is in een woning op de Twijnderstraat een hennepkwekerij aangetroffen. De 200 hennepplanten en de daarbij behorende apparatuur is inbeslaggeno-men en afgevoerd. De 25-jarige bewoner is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Aanrijding met gewonde
Maandagavond rond 18.35 uur raakte bij een aanrijding op de kruising Hurksestraat Willem Prinzenstraat een 16-jarige bromfietser uit Helmond gewond. Hij reed over het fietspad van de Hurksestraat richting genoemde kruising. Naast hem op de rijbaan reed in dezelfde richting een 34-jarige automobilist uit Helmond. De automobilist sloeg rechtsaf. Hij liet de naast hem rijdende bromfietser, die rechtdoor reed, niet de vrije doorgang. De bromfietser remde en kwam ten val. De jongen klaagde over een pijnlijke enkel.

Helmond: Alcohol
Dinsdagmorgen rond 0.05 uur is op de Deurneseweg een 32-jarige automobilist uit Helmond gecontroleerd. Hij bleek gedronken te hebben. De man blies 0,60 pro mille. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en een geldboete van 190 opgelegd.

Helmond: Inbraak in een woning
Afgelopen nacht is ingebroken in een woning op de Julianalaan. Aan de achterzijde is een raam opengebroken. Uit de woning zijn communicatieapparatuur, een laptop en geld gestolen.

Asten: Diefstal auto
Tussen maandagavond 22.00 en dinsdagmorgen 6.00 uur is vanaf de Leverkruid een groene personenauto, Opel Vectra-B, kenteken PD-DV-65, gestolen.

Budel: Snelheidscontrole
Maandagmiddag tussen 16.15 en 17.15 uur is op de Mulkstraat een snelheidscontrole gehouden. 69 voertuigen zijn gecontroleerd. 4 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal.

Op de Maarheezerweg is maandagmiddag tussen 13.15 en 15.05 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 346 gecontroleerde voertuigen reden er 90 sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal.

Waalre: Diefstal auto
Dinsdagmorgen tussen 3.00 en 8.30 uur is vanaf de Molenvenlaan een zwarte personenauto, Mercedes Benz S 500 L, kenteken ZN-HJ-61, gestolen.

Mierlo: Diefstal auto
Maandagavond tussen 20.00 en 23.00 uur is vanaf de Arkweg een zwarte bestelauto, Nissan Patrol, kenteken VX-22-VJ, gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie