Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twarres rijdt Honda Stream

Datum nieuwsfeit: 19-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AutoRai

19-3-2002

Twarres rijdt Honda Stream

Naast het album met de naam Stream hebben Mirjam en Johan, de twee leden van TWARRES nu ook een auto met dezelfde naam, de Honda Stream.

Het succesvolle debuutalbum van de populaire Friese groep TWARRES heet STREAM, naar het prachtige laatste nummer op de CD. Het is dan ook zeer passend dat Mirjam en Johan, de twee leden van TWARRES, zich van optreden tot optreden spoeden in een fraaie zwarte HONDA STREAM ES automaat. Significante overeenkomst tussen TWARRES en de STREAM is dat de fans over een brede doelgroep zijn verspreid. Jong en oud worden aangesproken door de mooie nummers van TWARRES, net als door de fraaie coupé-achtige lijnen van de Honda Stream.

Hun CD STREAM bereikte de eerste plaats in de Nederlandse CD Top-100, was goed voor Platina en kwam in Vlaamstalig België zelfs meteen binnen op nummer 1. De groep won in de categorie Best Newcomer National in Nederland een Edison en werd in Engeland in dezelfde categorie onderscheiden met de zeer prestigieuze The Top of the Pops Award. Tussen de Kylie Minogues en de Jennifer Lopezzen voorwaar geen slechte plaats om te zijn voor de Friese groep. Op dit moment zijn ze genomineerd voor een TMF-Award in de categorie Best Album National.

De groep heeft dus pijlsnel carrière gemaakt en staat aan de vooravond van internationaal succes. Na Nederland en België wordt met nummers van hun zeer succesvolle debuut-CD nu ook de Duitse markt in snel tempo veroverd. De eerst uitgebrachte single van de CD - Wêr Bisto - werd zowel in Nederland als in België nummer 1 en het is wel zeer bijzonder dat dit Friestalige nummer nu ook uitgebracht wordt op . de Franse markt.

Waar TWARRES zich internationaal nog in veel landen moet bewijzen werden er van de STREAM sinds de introductie afgelopen jaar op de Japanse- Aziatische- en Europese markt bij elkaar zon kleine 130.000 stuks verkocht.

De HONDA STREAM, een 7-zits midi-MPV, kost in de uitvoering zoals TWARRES hem rijdt - de topversie inclusief geavanceerde vijftraps automatische versnellingsbak die de mogelijkheid biedt ook sequentieel handmatig te schakelen - 29.945,-. Daarmee hebben Mirjam en Johan de beschikking over onder andere ABS met EBD, voor- en zij-airbags, centrale portiervergrendeling met afstandbediening, elektrisch-bediende zijruiten en spiegels (verwarmbaar) en airconditioning om fris en uitgerust aan te komen bij elk nieuw optreden. Gaat er relatief meer bagage mee en hebben ze minder mensen te vervoeren dan wordt de derde zitrij in de bodem weggeklapt.

Er is al een STREAM 1.7 LS vanaf 24.500,- en vanaf april wordt er een nieuwe versie toegevoegd aan het programma: de STREAM SPORT voor 29.130,-, waarbij extra sportieve accenten zijn aangebracht in ex- en interieur. Op een speciale site, www.hondastream.nl is alles te vinden over de STREAM. Die informatie is ook gelinked aan de website van TWARRES: www.twarres.com.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie