Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 19-03-2002

Datum nieuwsfeit: 19-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 19-03-2002 2e Persbericht van dinsdag 19 maart 2002

Politieberichten

Helmond: Diefstal handtas
Dinsdagmorgen rond 9.25 uur is van een 18-jarige jongen uit Helmond een handtas gestolen. Hij stond op de hoek Heistraat Pistoriusstraat te telefoneren met een handtas in zijn hand. Een onbekende man kwam in zijn richting gefietst. In het voorbijrijden griste de man de handtas uit zijn hand en fietste snel weg richting Advocaat Botsstraat. In de handtas zat een gsm en een portemonnee.

Helmond: Diefstal portemonnee
Dinsdagmiddag tussen 13.45 en 14.30 uur is een 50-jarige vrouw uit Someren slachtoffer geworden van diefstal van haar portemonnee. Zij was aan het winkelen op de Veestraat. Toen zij wilde afrekenen zag ze dat de portemonnee uit haar tas verdwenen was. In de portemonnee zaten enkele sleutels, een pasje, een identiteitsbewijs en ongeveer 75 euros.

Deurne: Verdachte diefstal uit winkel aangehouden Dinsdagmorgen rond 10.00 uur is op de Schelde een 45-jarige vrouw uit Deurne aange-houden. De vrouw nam daar uit een winkel snoepgoed, groenten en een bus slagroom weg zonder deze bij de kassa af te rekenen. Zij is voor verhoor overgebracht naar het politie-bureau. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Valkenswaard: Mishandeling
Dinsdagmorgen rond 10.40 uur is op de Karel Mollenstraat een 14-jarige fietster uit Valkens-waard mishandeld. Zij fietste daar richting postkantoor. Een achter haar rijdende automobilist toeterde. Het meisje riep: Doe eens even rustig. De automobilist haalde haar in en stopte even verderop. Uit de auto stapte een vrouw en kwam naar het meisje gelopen. De vrouw riep: Je moet je bek houden. Direct daarna sloeg de vrouw het meisje hard in het gezicht. Vervolgens stapte de vrouw in haar auto en reed weg. Het meisje klaagde over een pijnlijk gezicht.

Budel: Autogordelcontrole
Dinsdag tussen 11.30 en 12.00 uur is op de Burg. Van Houtstraat een autogordelcontrole gehouden. 50 voertuigen zijn gecontroleerd. 5 automobilisten kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel.

Oirschot: Autogordelcontrole
Dinsdagmiddag tussen 13.15 en 15.00 uur is op de Bestseweg een autogordelcontrole ge-houden. 140 voertuigen zijn gecontroleerd. 25 automobilisten droegen geen autogordel. Zij kregen een proces-verbaal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie