Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninklijke onderscheiding voor de heer John Creusen

Datum nieuwsfeit: 19-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Limburg
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Limburg

Koninklijke onderscheiding voor de heer John Creusen

Adjunct-griffier en voormalig directeur Financiën neemt afscheid KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING VOOR DE HEER JOHN CREUSEN

De Gouverneur reikt vanmiddag om 16.00 uur een koninklijke onderscheiding uit aan de heer J.M.H. Creusen uit Berg en Terblijt bij gelegenheid van zijn afscheid bij de Provincie Limburg. De heer Creusen is sinds 1968 werkzaam geweest bij de Provincie en maakt nu gebruik van de FPU. In opeenvolgende functies heeft de heer Creusen gewerkt als toezichthouder van Gemeentefinanciën, als bureauhoofd en hoofd van de afdeling toezicht. Van 1992 tot 2001 was hij vervolgens directeur van de Stafgroep Provinciale Financiën. Hij entameerde in deze functie de overgang naar nieuwe producten in de begrotingscyclus met outputgerichte informatie. Met name onder zijn leiding werd een indrukwekkende omslag gemaakt in het provinciale bestedingsbeleid, waarmee een intensivering van het provinciale beleid kon worden bereikt.

De heer Creusen wordt benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn bijzondere verdiensten, niet alleen in zijn hoofdfunctie maar ook in nevenfuncties. Zo heeft hij zich verdienstelijk gemaakt voor onder meer het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg, Domicura, RK Stichting Moederschapszorg en muziekgezelschap Camera Musica.

19-3-2002 16:57

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie