Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Diapresentatie Natuurlijk Tuinieren in Aalsmeer en Diemen

Datum nieuwsfeit: 20-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Amstelveen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Amstelveen

Persbericht

Amstelveen, 8 maart 2002

Wie wil thuis van de natuur genieten?
Diapresentatie Natuurlijk Tuinieren in Aalsmeer en Diemen

Wilt u weten hoe u natuurlijk kunt tuinieren? Hoe u met een paar aanpassingen een waardevol stukje natuur rond uw huis kunt inrichten? Deskundige Gerard Mostert zal dit uit de doeken doen tijdens de diapresentatie over Natuurlijk Tuinieren. De diavoorstelling wordt georganiseerd in het kader van het regionale project ´Natuurlijk Tuinieren´. U kunt de presentatie bijwonen op 20 maart in Aalsmeer en op 27 maart in Diemen. De toegang is gratis.

U bent van harte welkom
Voor de bezoekers ligt na afloop een attentie klaar, waarmee alvast een start gemaakt kan worden om meer natuur in de tuin te brengen.U bent welkom op woensdag 20 maart om 20.00 uur in de Historische Tuin, Uiterweg 32 in Aalsmeer. U kunt parkeren op het Raadhuisplein. Of u kunt de presentatie bijwonen op woensdag 27 maart om 20.00 uur in Theater De Omval, Ouddiemerlaan 104.

Vragen?
Heeft u nog vragen over de lezingen of over het project Natuurlijk Tuinieren? Dan kunt u contact opnemen met Olga Ekelenkamp, 020 540 42 10.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie