Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Straatventers verdacht van grootschalige sociale zekerheidsfraude

Datum nieuwsfeit: 20-03-2002
Bron: Arrondissementsparket Roermond
Zoek soortgelijke berichten

Arrondissementsparket Roermond

Roermond, 20 maart 2002

Straatventers verdacht van grootschalige sociale zekerheidsfraude

Een multidisciplinair onderzoeksteam, bestaande uit opsporingsambtenaren van GAK, GUO en het Sociaal Fonds Bouwnijverheid samengevoegd onder de nieuwe naam UWV (Uitvoering Werknemersverzekeringen), met opsporingsambtenaren van de Sociale Recherche Roermond en Politie Limburg-Noord, hebben op dinsdag 12 maart jl. een 48 jarige man, zijn 41 jarige echtgenote en een 31 jarige compagnon, allen uit Roermond, aangehouden terzake het plegen van sociale zekerheidsfraude in georganiseerd verband. Tegelijkertijd werden onder leiding van de Rechter-Commissaris op 5 plaatsen in Heel, Susteren en Roermond doorzoekingen gedaan. Hierbij werd een geldbedrag van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie