Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KU Nijmegen start duurzaamheidsjaar

Datum nieuwsfeit: 20-03-2002
Bron: Katholieke Universiteit Nijmegen
Zoek soortgelijke berichten

Katholieke Universiteit Nijmegen

KU Nijmegen start duurzaamheidsjaar
Het jaar 2002 is door het College van Bestuur van de Katholieke Universiteit Nijmegen uitgeroepen tot KUN Duurzaamheidjaar. Er vinden tal van activiteiten op en rond de campus plaats gericht op duurzame ontwikkeling, zoals een serie publieke debatten in samenwerking met LUX, een internationaal congres over gezondheid en duurzame ontwikkeling, een symposium over duurzaam bouwen, duurzaamheids excursies over de KUN-campus, workshops rond duurzaam onderwijs, onderzoek, bedrijfsvoering en culturele manifestaties. Tevens wordt bij een aantal activiteiten samengewerkt met de gemeente Nijmegen. Voorbeelden hiervan zijn een congres over participatieve methoden voor duurzame ontwikkeling ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie