Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afval Heusden vlot weg

Datum nieuwsfeit: 20-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Heusden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Heusden


Afval Vlot Weg

Samen met de kinderen van basisschool 't Vlot en Stichting Woonveste organiseert de gemeente dit voorjaar een zwerfvuilactie.

Waarom deze actie? Een schone leefomgeving heb je zelf in de hand. Woonveste onderschrijft dat voor haar klanten: in een schone woonomgeving is het prettiger wonen. Basisschool 't Vlot wil haar leerlingen bewust maken van hun weggooigedrag. In een schone schoolomgeving kun je fijner buiten spelen.

Dit voorjaar zullen in de bovenbouw vier thema-ochtenden worden gehouden. De leerlingen gaan op deze ochtenden ook buiten in de omgeving van de school zwerfvuil ruimen. De gemeente ondersteunt dit door de veegwagen, de hondenpoepzuiger en een vrachtwagen in te zetten. Tevens zorgt de gemeente verder voor knijpers, handschoenen en afvoer van het zwerfvuil. Woonveste zorgt voor een aandenken en voor een versnapering.

De eerste zwerfvuilochtend is op woensdag 20 maart 2002. De hele ochtend zal voor groep 6 in het teken staan van zwerfvuil. Tussen 9.30 en 11.00 uur gaan de kinderen naar buiten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie