Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CDA-fractie op werkbezoek in Gelderland

Datum nieuwsfeit: 07-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten

CDA

CDA-fractie op werkbezoek in Gelderland: MKZ-nazorg en Glenn Mills heropvoedingsschool

Een CDA-delegatie brengt dinsdag 7 mei, onder leiding van Maria van der Hoeven, vice-fractievoorzitter van de CDA-Tweede Kamerfractie, een werkbezoek aan Gelderland. De delegatie bestaat naast Maria van der Hoeven uit Annie Schreijer, Marleen de Pater, Aart Mosterd, Henk de Haan en Theo Meijer.

Om 13.15 uur wordt gestart in De Heerdt, Schiksweg 27 te Oosterwolde waar een ontmoeting en discussie plaatsvindt met agrariërs en beheerders van recreatiebedrijven, die met de MKZ-crisis te maken hebben gehad.

Om 15.30 uur vertrekt de delegatie naar de Glen Mills school (Zuiderzeestraatweg 620, Wezep). Op deze school worden jongeren met een crimineel verleden via heropvoeding voorbereid op terugkeer in de maatschappij.

Het CDA-kamerlid Theo Rietkerk kreeg middels een amendement in de Kamer voor elkaar dat de school er 25 plaatsen extra bijkreeg.

Voor verdere informatie: Marianne Fennema tel 06-53267862

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie