Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stichting De Overkant Utrecht ontvangt de Tolerantieprijs 2002

Datum nieuwsfeit: 07-05-2002
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Utrecht

Stichting De Overkant ontvangt de Tolerantieprijs 2002

De Tolerantieprijs 2002 is dit jaar toegekend aan Stichting De Overkant. De Burgemeester van Utrecht, mevrouw mr. A.H. Brouwer-Korf, heeft zondag 5 mei de Tolerantieprijs 2002 uitgereikt aan Stichting De Overkant, die sinds 1997 het Midzomergrachtfestival in Utrecht organiseert.

De Jury Tolerantieprijs heeft de Stichting De Overkant voorgedragen voor de jaarlijks terugkerende activiteiten gedurende het Midzomergrachtfestival in de voorlaatste week van juni. Het Festival levert door middel van de activiteiten een duidelijk herkenbare bijdrage aan de integratie, emancipatie en interculturalisatie van homoseksualiteit. Het Festival vergroot de zichtbaarheid en integratie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie