Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KNGF golfdag 2002

Datum nieuwsfeit: 07-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie
Zoek soortgelijke berichten

Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF)

KNGF golfdag 2002

Op vrijdag 7 juni aanstaande organiseert het KNGF voor de zesde keer de KNGF-golfdag. Deze dag vindt plaats bij BurgGolf Zoetermeer. Op de golfbaan ontmoet u in informele sfeer het bestuur van het KNGF en andere collega's uit de fysiotherapie. Wij nodigen zowel de ervaren als onervaren golfers onder u uit om deel te nemen aan deze geheel verzorgde dag die in het teken staat van 'the green'.

Zowel ervaren als onervaren golfers kunnen meedoen!

Bent u een ervaren golfer met een diploma, dan kunt u zich opgeven voor de speciaal voor deze dag georganiseerde wedstrijd die start met een "shotgun" op een 18 holes baan. Maakt u net kennis met de golfsport, dan kunt u deelnemen aan de zogenaamde `clinic'. Een aantal professionals brengt u de fijne kneepjes van het golfen bij waarna u het geleerde op de baan in de praktijk brengt. Bent u geen ervaren golfer, maar heeft u al wel de basis onder de knie, dan kunt u zich opgeven voor de `Masterclass-clinic'.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie