Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorstellenbrief EDS, kom maar op

Datum nieuwsfeit: 07-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dienstenbond CNV

CAO Nieuws

Voorstellenbrief EDS: kom maar op!

EDS kent een eigen ondernemings-CAO die afloopt op 1 januari 2003. Om nu eens ruim voor deze datum klaar te zijn met de onderhandelingen, willen we op tijd (voor de zomer) starten. Wat dan natuurlijk nodig is, is een voorstellenbrief.

De vorige keer hebben kaderleden zich gebogen over de verschillende voorstellen en lag er een prachtige uitgebreide voorstellenbrief. Het nadeel was dat veel leden het allemaal wel prima vonden en geen behoefte hadden om nog naar de vergaderingen te komen. Dat willen we nu anders doen.

Als vakbondsbestuurder lever ik deze keer niets aan, maar mag u zelf nadenken over wat u belangrijk vindt. U kunt aangeven welke punten u op de agenda wilt zetten en waar u verbeteringen in wilt zien. U kunt uw voorstellen in de vergaderingen doorgeven en natuurlijk ook schriftelijk of per mail. We houden als vakorganisaties gezamenlijke bijeenkomsten.

Binnen EDS spelen behoorlijk wat zaken. Graag verneem ik uw mening over de volgende punten:

* Wat vindt u van de geslotenheid van EDS als het gaat om de salarisbanden?

* Wat vindt u van de huidige systematiek van belonen?
* Hoe functioneert het beoordelingssysteem?
* Wat vindt u van het aantal vakantiedagen?
* Werkt de open door policy?

* Wat vindt u van de Mobility Mixx?

Het gaat er om dat u zelf met voorstellen komt. Daarna wordt een vergadering voor kaderleden gepland en stellen we een voorstellenbrief op. Deze wordt zowel naar alle leden als naar EDS gestuurd. De eerste onderhandelingsdatum is op 5 juni a.s.

Om u de gelegenheid te geven om zoveel mogelijk aanwezig te kunnen zijn, hebben we drie data gepland voor bijeenkomsten:

dinsdag 14 mei, Utrecht, Graad van Roggeweg 420 (E. Terpstrazaal)) dinsdag 21 mei, Capelle a/d IJssel, Rivium Boulevard 21 (kantine) woensdag 29 mei, Leeuwarden, Melkemastate 2, gebouw A (filmzaal, A.0.045)
We beginnen om 16.30 uur en we willen afsluiten om 18.00 uur.

Ik vertrouw erop u allemaal te zien. Ook niet-leden zijn welkom, maar uiteindelijk beslissen de leden. En natuurlijk kunnen collegas die nog geen lid zijn, lid worden van de Dienstenbond CNV. Een informatiepakket kan worden opgevraagd via onderstaand mailadres.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met uw bestuurder Wim Burggraaf, tel: 055-5772640. Email: (w.burggraaf@cnvdibo.nl).

Hoofddorp, 6 mei 2002.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie