Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluitenlijst GS Drenthe 07-05-2002

Datum nieuwsfeit: 07-05-2002
Bron: Provincie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Drenthe

GS besluiten van 7 mei 2002

Assen, 7 mei 2002
Persberichtnummer 02-047Bestemmingsplan Bedrijventerrein Dambroeken goedgekeurd Het bestemmingsplan Bedrijventerrein Dambroeken is goedgekeurd. Het bedrijventerrein in Beilen wordt ontwikkeld voor kleinschalige bedrijven met een representatief karakter zoals kantoren, garagebedrijven en horeca. Dambroeken krijgt een heel ander karakter dan de overige bedrijventerreinen in Beilen en zal voorzien in een andere behoefte. Gedeputeerde staten hebben onder meer ingestemd met het bestemmingsplan omdat de vestigingsmogelijkheden worden beperkt tot lokale bedrijven en er een stedenbouwkundige en ruimtelijke kwaliteit wordt nagestreefd. Bovendien is deze bedrijfslocatie een goede ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie