Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Archief van de Toekomst met Huis van de Toekomst Startpagina

Datum nieuwsfeit: 08-05-2002
Bron: ViopTo
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

Archief van de Toekomst met Huis van de Toekomst Startpagina

UTRECHT, 20020508 -- Archief van de Toekomst (www.archiefvandetoekomst.nl) is gestart met een dochterpagina van het bekende Startpagina. De dochterpagina huisvandetoekomst.pagina.nl bevat links naar uiteenlopende onderwerpen gerelateerd aan het concept 'Huis van de Toekomst'.

De website Archief van de Toekomst bevat informatie over nieuwe en toekomstige technologieën en marktconcepten, zoals UMTS en het Huis van de Toekomst. De nieuwe dochterpagina is opgericht als een extra service voor diegenen die meer over het concept 'Huis van de Toekomst' willen weten. Archief van de Toekomst draagt hierin bij door het beschikbaar stellen van de kennis die algemeen aanwezig is op het internet. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn home automation, communicatie via het stopcontact, architectuur, huisrobots, tuinen en ecologisch wonen.

Over Archief van de Toekomst
De website Archief van de Toekomst is in 2001 opgericht als informatiecentrum over nieuwe en toekomstige technologieën en marktconcepten. Op de site is informatie en nieuws te vinden over onder andere UMTS/3G, home automation en robotica. Dit jaar wordt ook Ruimtevaart als onderwerp aan de site toegevoegd. De website is onderdeel van ViopTo.

Over ViopTo
ViopTo is opgericht in januari 2000. Het bedrijf is gespecialiseerd in nieuwe internet en telecom ontwikkelingen. Daarnaast bezit het bedrijf diverse commerciële websites, met als bekendere sites Jaysar (www.jaysar.nl), WereldWijzer (www.wereldwijzer.nl) en GameVillage (www.gamevillage.nl).

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie