Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opvolging betoging Vlaams gehandicaptenfront

Datum nieuwsfeit: 08-05-2002
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten

Vlaamse overheid

In opvolging van de Nationale Betoging van 25 april 2002, is vandaag een delegatie van het Gehandicaptenfront ontvangen op het kabinet van Minister Vogels. De vertegenwoordigers hebben een nota voorgesteld met beleidsaanbevelingen die tegemoet komen aan hun eisenpakket. Dat heeft betrekking op de lange wachtlijsten in de gehandicaptensector, het hulpmiddelenbeleid en de terugbetaling van rolstoelen.

Het gehandicaptenfront en het kabinet hebben een werkkalender afgesproken om alvast op de korte termijn een aantal maatregelen voor te bereiden. Ook over het verder uitwerken van meer fundamentele hervormingen van het hulpmiddelenbeleid werd in een constructieve sfeer van gedachten gewisseld.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie