Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste KNWV jeugdtop zeilclinic groot succes

Datum nieuwsfeit: 08-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

KNWV

DATUM: 8-5-2002

WEDSTRIJDZEILEN - Eerste KNWV jeugdtop zeilclinic groot succes!
---

Van 29 april tot 2 mei jongstleden vond de eerste nationale voorjaars jeugdtop zeilclinic in het regatta centrum te Medemblik plaats.

60 zeilers uit de Optimist, Europe, Laser, Laser Radial en 470 zeilden in Medemblik, terwijl de 20 windsurfers op de Grevelingen actief waren. De 29er tweemans jeugdboot was tijdens de clinic aanwezig, omdat de 29er de nieuwe ISAF Jeugd WK tweemansboot in Canada wordt.

Elke dag werd gezeild met windkracht (6-7) onder leiding van KNWV trainers en olympische kernploeg leden. De lezingen werden verzorgd door Eric Mehlbaum (regels) Marjan Olyslager (NOC sport & school), Penelope di Lella (Doping), Rob Sepers (weerkennis). Veel aandacht werd aan de fysieke gesteldheid van de deelnemers besteed door lezingen van Henk Gemser en Andrë van Spaandonck.

De deelnemers moesten tijdens de clinic een prestatie
evaluatieformulier invullen en een plan voor de toekomst opgeven, zodat KNWV Topzeilen de sporters kan volgen en helpen bij de studie en sport ontwikkelingen.

15-16 juni komen de deelnemers, die naar jeugd EK en WK's gaan, weer samen in Medemblik. voordat zij naar het buitenland worden
uitgezonden.

Laat meer artikelen zien over: WedstijdSport: Zeilen
---

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Marjorie Kersten ((pr@knwv.nl)). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - (info@knwv.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie