Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NLTO Vastgoed BV in Flevoland versterkt

Datum nieuwsfeit: 08-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: LTO Nederland
Zoek soortgelijke berichten

LTO Nederland

Door samenwerking NLTO Vastgoed en LTO Vastgoed

NLTO Vastgoed BV in Flevoland versterkt

Woensdag 8 mei 2002 - NLTO Vastgoed BV in Emmeloord, makelaars en rentmeesters voor de agrarische sector, heeft het team van makelaars en taxateurs uitgebreid. Johan Huijbregts en Leidi Wormgoor van LTO Vastgoed versterken sinds enige tijd het team van NLTO Vastgoed. Egbert Hidding (61) heeft ervoor gekozen om NLTO Vastgoed met ingang van 1 mei jl. te verlaten. Het team van NLTO Vastgoed in Emmeloord bestaat nu uit Klaas Fikkers, Johan Huijbregts, Leidi Wormgoor en Annet van der Werf.

Het team wordt versterkt omdat er door plaatselijke ontwikkelingen meer werk is voor de agrarisch makelaars. Een groot aantal agrarisch ondernemers is al gevraagd zijn grond te verkopen voor de aanleg van nieuwe spoorlijnen, maar ook voor woningbouw, industrie en recreatie. Projectontwik-kelaars zijn dan ook volop actief in het gebied. NLTO Vastgoed heeft daarom haar team versterkt. Zo kan men de boeren in het gebied nog beter van dienst zijn met advies, taxatie en bemiddeling bij verkoop. Mocht het tot onteigening komen, dan heeft NLTO Vastgoed de deskundigheid in huis om voor de grondeigenaren een goede regeling te kunnen treffen.

NLTO Vastgoed BV is gelieerd aan de Noordelijke Land- en Tuinbouw Organisatie. Zij beschikt over de netwerken en contacten die nodig zijn voor een actuele kennis van zaken in de snel ver-anderende wereld van agrarisch onroerend goed en de daarmee gepaard gaande regelgeving. NLTO Vastgoed bemiddelt bij de aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed en quota en is deskundig op het gebied van onteigening, emigratie en rentmeesterij. De specialisten van NLTO Vastgoed werken niet alleen vanuit het kantoor in Emmeloord maar ook vanuit het hoofdkantoor in Drachten en vestigingen in Assen en Klazienaveen.

(Auteur: J. Bruggeman)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie