Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht A'dam Amstelland 08-05-2002

Datum nieuwsfeit: 08-05-2002
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten

Politie Amsterdam-Amstelland

Pompbediende aangehouden
08.05.2002. De politie heeft vorige week een 22-jarige benzinepompmedewerker aangehouden op verdenking van verduistering en diefstal bij meerdere benzinestations in Amsterdam en omgeving. De verdachte heeft een gedeeltelijke bekentenis afgelegd en is door de rechter-commissaris in bewaring gesteld. Bij de politie kwamen aangiftes binnen van de pompmedewerker dat de benzinepomp geteisterd zou worden door criminaliteit. Volgens hem zou er minimaal drie keer per dag getankt worden zonder te betalen en zouden er ook regelmatig goederen worden gestolen en/of vernield. De politie startte een onderzoek rond de pompbediende naar aanleiding van informatie dat er sprake was ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie