Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unisys introduceert chequeverwerker met upgrademogelijkheden

Datum nieuwsfeit: 08-05-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


Unisys introduceert NDP300/600: de eerste chequeverwerker met upgrademogelijkheden van 300 tot 600 documenten per minuut

20 procent sneller; verzesvoudiging van de stopratio

Schiphol-Rijk, 8 mei 2002 - Unisys introduceert het NDP300/600-chequeverwerkingssysteem. Dit systeem biedt een nieuw niveau in schaalbaarheid en is specifiek ontwikkeld voor de bankwereld, de internationale cheque- en giroverwerking en de markt voor betalingsopdrachten.

De NDP300/600 is 20 procent sneller dan zijn voorganger. Daarnaast is een nieuw laadsysteem ontwikkeld, dat een zesvoudige verbetering biedt in de stopratio. Dit nieuwe-generatie verwerkingssysteem maakt gebruik van technologieën van de Unisys NDP850-2000-transportsystemen voor een beter prestatieniveau. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie