Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Midden- en West Brabant

Datum nieuwsfeit: 08-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

Berichten van de politie Moerdijk

Datum: 8/5/2002
Auteur: Willem van Hooijdonk

Fijnaart: 3500 Euro van rekening afgehaald

Van een rekening van een inwoner uit Fijnaart blijkt door een nog onbekende dader 3500 Euro te zijn opgenomen.

De vrouw kwam tot deze ontdekking toen zij in een winkel met haar pinpas wilde betalen en haar saldo ontoereikend was. Uit onderzoek blijkt dat de bank een nieuwe pas heeft toegezonden die niet is aangekomen. Afgelopen week was het slachtoffer gebeld door een vrouw die zich uitgaf als medewerkster van de bank die haar een aantal vragen stelde in verband met de afgifte van een nieuwe pas. Hierbij gaf het slachtoffer ook haar pincode prijs. Het team Moerdijk gaat aan de hand van de afschriften een onderzoek instellen.

Zevenbergen: Rondvliegende ladders zorgen voor aanrijding op RW-A17

Drie rondvliegende aluminiumladders hebben vanmiddag rond 14.30 uur gezorgd voor een kop-staart aanrijding tussen twee personenauto's op de Rijksweg A-17 ter hoogte van Zevenbergen. Er raakte niemand gewond.

Een bestelauto bestuurd door een 35-jarige Bredanaar verloor de ladders waardoor de bestuurder van de auto die daar achter reed direct remde waarna een aanrijding ontstond met de daarachter rijdende auto waarvan de bestuurder niet op tijd tot stilstand kon komen. Een politieman van het team Moerdijk die de aanrijding zag gebeuren heeft ter plaatse de aanrijding opgenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie