Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten districten Utrecht-stad, 09.50 uur

Datum nieuwsfeit: 09-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 9-05-2002
Persberichten districten Utrecht-stad, 09.50 ur

Autoinbreker aangehouden door mountainbiketeam

UTRECHT- Op woensdagavond werd een man aangehouden nadat hij had ingebroken in een auto.

Omstreeks 20.30 uur surveilleerde een agent op zijn politiemountainbike door de parkeergarage aan de Croeselaan. Op een gegeven moment zag hij de 33-jarige man in een auto zitten met het portier open. De agent constateerde dat hij had ingebroken in de auto. Op dat moment kwamen nog twee andere autobezitters aangelopen die aangaven dat ook in hun auto was ingebroken en dat onder andere een telefoon was weggenomen. De 33-jarige man uit Utrecht had deze telefoon nog in zijn bezit. De man is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Sinds april 2002 surveilleren agenten op mountainbikes in de binnenstad van Utrecht.

Vrouw aangereden door scooter

UTRECHT- Op woensdagavond raakte een vrouw gewond nadat ze was aangereden door een scooter. De vrouw reed omstreeks 19.50 uur over de Trumanlaan en werd toen aangereden door een persoon op een zilverkleurige scooter. De vrouw kwam hierdoor ten val en raakte gewond. De persoon op de bromfiets reed hard weg. De 24-jarige vrouw werd met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Caravancontrole

UTRECHT- Op woensdagmiddag werd er een caravancontrole gehouden op de Papendorpseweg waarbij 101 caravans werden gecontroleerd. Aan deze controle werkten de ANWB en 3VO mee. De controle werd gehouden van 12.00 uur tot 19.00 uur en kregen 32 automobilisten een bekeuring omdat hun voertuig/caravan niet in orde was. Er werden bekeuringen uitgereikt voor het niet hebben/werken van de juiste verlichting, overbelading, niet kunnen tonen van de vereiste papieren en verschillende technische mankementen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie