Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Volvo Optimist Dutch Open 2002 van start

Datum nieuwsfeit: 09-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

KNWV

DATUM: 8-5-2002

WEDSTRIJDZEILEN - Volvo Optimist Dutch Open 2002 van start

---

Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei 2002, gaat voor de vijfde keer de Volvo Optimist Dutch Open van start in het Friese Workum. Circa 280 jongens en meisjes zullen tot en met zondag 12 mei strijden om de Volvo Dutch Open bokaal in de Optimist-klasse, een jeugdzeilklasse voor kinderen tussen de 8 en 15 jaar. De deelnemers komen onder meer uit Nederland, Duitsland, Kroatië, Frankrijk, België en Zwitserland.

Er is één klassement waarin meisjes en jongens het tegen elkaar opnemen. De Nederlandse Steven le Fèvre zal proberen zijn titel van vorig jaar te prolongeren. In een wedstrijdveld met onder andere zeer sterk zeilende Kroaten zal dat geen gemakkelijke opgave zijn. Marieke Jongens en Mandy Mulder gelden als de Nederlandse favorieten onder de meisjes. Als op zondag 12 mei de sportieve strijd op het water is beslecht, reiken Henk Gemser, Technisch Directeur van het KNWV, en Jeroen Maas van Volvo Cars Nederland de prijzen uit.

Voor meer informatie tijdens het evenement:

Optimisten Club Nederland
www.optimist.nl

Laat meer artikelen zien over: WedstijdSport: Zeilen
---

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Marjorie Kersten ((pr@knwv.nl)). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - (info@knwv.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie