Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen 11-05-2002

Datum nieuwsfeit: 11-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-05-2002 Persberichten district Rijn & Venen, 13.30 uur

Aanrijding met letsel

MAARSSEN In verband met het niet verlenen van voorrang raakte vrijdagmiddag een 65-jarige vrouw uit Maarssen gewond.

Omstreeks 13.40 uur reed de vrouw over de buurtontsluitingsweg van de Fazantenkamp en verleende geen voorrang aan de van links komende 50-jarige bestuurder uit Maarssen. Beide autos liepen flinke schade op en de vrouw is met nek en rugletsel naar het UMC in Utrecht overgebracht.

Aanhouding verdachte inbraak

MAARSSEN De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een man aangehouden op verdenking van inbraak in een school aan de Thorbeckelaan. De 43-jarige man uit Beneden Leeuwen was door een beveiligingsbeambte betrapt en overgedragen aan de agenten. De man verklaarde een ruit van de school te hebben ingegooid om wat water te drinken aangezien hij dorst had.

De man is overgebracht naar het bureau voor nader verhoor. Tijdens fouillering van de man werd een schroevendraaier aangetroffen.

Oproep getuige beroving

WOERDEN De politie is op zoek naar getuigen van een beroving van een 23-jarige man uit Woerden. De man fietste tussen 01.15 01.45 uur in de nacht van donderdag 9 mei op vrijdag 10 mei op de Hazelaarstraat toen hij een klap kreeg in zijn nek en hierdoor ten val kwam. De man werd daarop getrapt en geslagen.

De man raakte even buiten bewustzijn en toen hij weer bij kennis kwam zag hij twee jongens wegrennen in de richting van de Dijkstrahal. De man ging daarop naar huis en ontdekte de volgende ochtend dat zijn geld en mobiele telefoon waren gestolen. Vervolgens deed hij aangifte. Aan de beroving hield hij lichte verwondingen over.

Kort voor de beroving heeft het slachtoffer ter hoogte van de sporthal een vrouw van middelbare leeftijd zien lopen die haar hond uitliet. Wellicht heeft deze vrouw de beroving of verdachten gezien.

De politie verzoekt deze vrouw en andere getuigen of personen met nadere informatie om contact op te nemen met de politie in Woerden, tel. 0900-8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie