Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Regionale brandweerwedstrijd in Katwijk

Datum nieuwsfeit: 11-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Katwijk
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Katwijk


---

Regionale brandweerwedstrijd in Katwijk

Katwijk, 1 mei 2002

Dit jaar is de brandweer van de gemeente Katwijk gastheer voor de provinciale brandweerwedstrijden op zaterdag 11 mei a.s.. Aan deze competitie, die plaatsvindt in het gebied rondom de brandweerkazerne aan de Prins Hendrikkade, doen 21 ploegen van brandweerkorpsen mee.

De deelnemende ploegen krijgen een opdracht om uit te rukken voor een geënsceneerde brand. Hierbij is het de bedoeling de brand zo snel en adequaat mogelijk meester te zijn en eventuele slachtoffers te redden. De brandweerwedstrijd heeft mede als doel het op peil houden van praktische vaardigheden. De ploegen strijden tijdens de wedstrijd van 11 mei, in twee verschillende klassen. Het wedstrijdterrein, vlakbij de kazerne aan de Prins Hendrikkade, is gedeeltelijk voor publiek toegankelijk. Aan het eind van de dag, om ongeveer 18.00 uur, zal burgemeester Wienen in de kazerne de prijzen uitreiken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie