Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Carrefour Belgium vertrouwt belangrijk SAP-HR project toe aan ARINSO

Datum nieuwsfeit: 13-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: ARINSO
Zoek soortgelijke berichten
ARINSO

Press Releases
May. 13, 2002

Carrefour Belgium vertrouwt belangrijk
SAP-HR project toe aan ARINSO International

ARINSO International, de Europese specialist in HR Technologie, zal tegen eind 2002 zijn klant CARREFOUR BELGIUM helpen bij het verder automatiseren van de personeelsadministratie in België. In totaal zullen zo'n 23.000 belgische Carrefour en GB medewerkers worden beheerd via het SAP-HR platform.

Carrefour Belgium is één van de belangrijkste werkgevers in België en wil de efficiëntie van de verschillende processen verhogen. Verregaande automatisering van de bedrijfsinterne processen HR speelt hierin een belangrijke rol.

Voor ARINSO bevestigt dit contract het leiderschap in België inzake HR Systemen voor grote werkgevers. Christophe De Wit, Managing Director van ARINSO België: De voorbije jaren hebben onze consultants ruim 60% van alle grote SAP-HR projecten opgeleverd in België. Onze technische expertise gekoppeld aan een uitgebreide functionele kennis van HR processen, maakt ons tot een partner voor veel Belgische en Europese HR afdelingen van grote bedrijven. Op wereldvlak werken we voor 62 van de Fortune 500 bedrijven."

ARINSO International (Euronext Brussels: ARIN) is een wereldwijd HR technologie adviesbedrijf actief in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië. ARINSO biedt uitgebreide HR Management oplossingen en -diensten voor 's werelds grootste werkgevers door het verlenen van advies en diensten op het terrein van HR Strategie, ERP & e-HR integratie en HR activiteiten.

De onderneming is opgericht in 1994, en heeft vandaag ongeveer 1100 werknemers in dienst in 18 landen: België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, de V.S., Canada, Argentinië, Brazilië, Mexico, Singapore, Maleisië, Taiwan en Marokko.

In 2001 bouwde Carrefour Belgium 56 hypermarkten Maxi GB om naar het enseigne Carrefour. De nieuwe winkels bieden een ruimer assortiment, nieuwe diensten en vooral veel non food. Carrefour verlaagde ook de prijzen en manifesteerde zich met opgmerkte promoacties.

Ook de 72 GB supermarkten, die nu bijna allemaal gemoderniseerd zijn, volgen een nieuwe marketing-en prijzenpolitiek. Carrefour Belgium wil de franchiseformules Super GB Partner, Contact GB en GB Express verder ontwikkelen.

For More information: www.arinso.com
ARINSO International
Luc Osselaer
Investor Relations Director
Tel. +32 2 558 06 70
(luc.osselaer@arinso.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie