Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Seminar Duits-Nederlandse berichten na de `Wende'

Datum nieuwsfeit: 13-05-2002
Bron: Katholieke Universiteit Nijmegen
Zoek soortgelijke berichten

Katholieke Universiteit Nijmegen

Seminar: Duits-Nederlandse berichten na de `Wende' Het Centrum voor Duitsland-Studies (CDS) van de KU Nijmegen organiseert op maandag 13 mei 2002 een bijeenkomst met Nederlandse- en Duitse journalisten. Bert Tigchelaar (NOS-journaal), Albert Eikenaar (Stern), Hans Verbeek (het Parool), Isabel Wirtz (WDR-radio) en Ulrike Knotz (hoofd van de `Presse-abteilung' van de Duitse ambassade) zullen spreken over de dagelijkse praktijk als journalist, het medialandschap in Nederland en Duitsland en de beeldvorming tussen beide landen.

Hoe ziet een gemiddelde dag van een correspondent eruit? Op welke wijze vindt de selectie van onderwerpen plaats en welke rol spelen correspondent ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie