Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mevrouw J. Grobbe-Horsman uit Coevorden koninklijk onderscheiden

Datum nieuwsfeit: 13-05-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Coevorden

Mevrouw J. Grobbe-Horsman uit Coevorden koninklijk onderscheiden Op zondag 12 mei heeft burgemeester B.P. Jansema een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan mevrouw J. Grobbe-Horsman uit Coevorden. Mevrouw Grobbe is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Zij krijgt deze onderscheiding voor haar jarenlange inzet voor de Landelijke Ruiter- en Ponyclub 'De Kasteelruiters' uit Coevorden.

Mevrouw Grobbe is een 57-jarige inwoonster van deze gemeente die zich met hart en ziel inzet voor de Landelijke Ruiters- en Ponyclub "De Kasteelruiters". Zij is vanaf 1976 bestuurslid van deze vereniging en vanaf 1977 secretaresse. Deze vereniging telt ongeveer 80 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie